storoslo
Logo

Velkommen til PILAR Bjerke

63 lyse og luftige leiligheter med flott utsikt er for salg! Like ved Bjerkebanen kommer snart et fremtidsrettet og attraktivt tårnhus på 12 etasjer. Her bor du med lite innsyn og god utsikt i et etablert boligområde med skoler, butikker og marka like ved.

 

Om prosjektet

Lyst, luftig og gjennomtenkt

Å bygge lyse og luftige leiligheter i sentrale og urbane områder krever smarte løsninger. Som et tolv etasjers tårnhus! Ved å plassere heis og trappehus i byggets kjerne, kan leilighetene bygges rundt, på alle sider og kanter. På den måten blir flere leiligheter hjørneleiligheter og alle får gode lysforhold, lite innsyn, balkong og utsikt.

I PILAR Bjerke tilrettelegges det for trivsel på alle 12 plan. Boligtypene er varierte med to til fire rom og størrelser mellom 35-132 kvm BRA. Prosjektet passer dermed både førstegangskjøpere, unge par, barnefamilier og voksne etablerte.

-34

63 borettslagsleiligheter

_Squaremeters

35-132 kvm BRA

_Price

3 600 000 - 19 700 000

Salget er i gang

Om uteområder/fellesarealer 

Fra grått til grønt

Utviklingen av PILAR Bjerke vil gjøre en grå og trafikkert gate om til et grønt og luftig boligområde. Transformasjonen vil med det ikke bare glede fremtidige beboere, men også Bjerke som nabolag.

En aktiv førsteetasje med sosial møteplass for beboere inviterer til sosial aktivitet og lek for både store og små. Utearealene skjermes mot parken og oppgraderes med oppholdsarealer og lekeplass. Eksisterende trær bevares og takterrassen får utekjøkken og pergola. Her kan barna leke, familiene grille, og de store dagene feires.

Utsikt

_balcony

Balkong

Torg og kafé

_Park

Skjermet uteområde

Om nærområdet

Gangavstand til by og mark

Også utenfor nabolagets kjerne er aktivitetstilbudene mange. Alt fra butikker, skoler og barnehager til idrettsplasser og grønne lunger er i umiddelbar nærhet. Har du lyst på en tur inn til Oslo sentrum, er du bare en liten busstur unna. Ønsker du fuglekvitter og skogens ro, har du Lillomarka i ryggen.

Kollektivtilbud

Refstadsvingen, Travbanen, Brobekk

Dagligvare

Kiwi Bjerke, Rema 1000 Brobekkveien, Circle K Bjerke

Skoler

Tonsenhagen barneskole, Årvoll skoleungdomsskole, Bjerke vgs

Barnehager

Brobekk barnehage, Barnas barnehage, Bjerkedalen barnehage, læringsverkstedet barnehage

Drømmer du om en ny bolig med minimalt vedlikeholdsbehov?

Eldre boliger krever ofte mer vedlikehold og kan raskt utvikle seg til å bli et ressurskrevende oppussingsprosjekt. PILAR Bjerke vil bestå av 63 flunkende nye leiligheter med moderne kjøkken og bad, balkong/terrasse med utsikt og flotte grønne fellesarealer.

Med tilvalgsprosess skreddersyr du også enkelt din nye bolig etter dine behov.

PILAR Bjerke er bygd for fremtiden og hele bygget er sertifisert etter den internasjonale miljøstandarden BREEAM. Dette sikrer et bærekraftig bygg som vil skape et godt miljø for trivsel i generasjoner.

Fordeler med å kjøpe bolig i nybygg:

  • Moderne byggestandard og tekniske krav
  • Tilpass hjemmet ditt etter dine behov og ønsker
  • Bedre isolert, lavere strømutgifter og bedre inneklima
  • Fem års garanti
  • Lavere dokumentavgift og innskudd enn ved kjøp av bruktbolig

Kun 150 000,- i forskudd! 

Se innvendig 3D-visning av alle enheter i boligvelger.

Meld interesse

Meld interesse
 

Kontakt megler

  
 

Flere prosjekter

---