storoslo

Om prosjektet

Lyst, luftig og gjennomtenkt

Å bygge lyse og luftige leiligheter i sentrale og urbane områder krever smarte løsninger. Som et tolvetasjers punkthus. Ved å plassere heis og trappehus i byggets kjerne, kan leilighetene bygges rundt, på alle sider og kanter. På den måten blir flere leiligheter hjørneleiligheter og alle får gode lysforhold, lite innsyn, balkong og utsikt.

I PILAR Bjerke tilrettelegges det for trivsel på alle 12 plan. Boligtypene er varierte med to til fire rom og størrelser mellom 35-132 kvm BRA. Prosjektet passer dermed både førstegangskjøpere, unge par, barnefamilier og voksne etablerte.

Utsikt

_balcony

Balkong

Torg og kafé

_Park

Skjermet uteområde

Om uteområder/fellesarealer 

Fra grått til grønt

Utviklingen av PILAR Bjerke vil gjøre en grå og trafikkert gate om til et grønt og luftig boligområde. Transformasjonen vil med det ikke bare glede fremtidige beboere, men også Bjerke som nabolag.

En aktiv førsteetasje med sosial møteplass for beboere inviterer til sosial aktivitet og lek for både store og små. Utearealene skjermes mot parken og oppgraderes med flere og bedre lekeplasser. Eksisterende trær bevares og takterrassen får utekjøkken, dyrkekasser og pergola. Her kan barna leke og lære, familiene grille, og de store dagene feires.