storoslo

UNDER UTVIKLING

Mellomåsveien

Kolbotn

I Mellomåsveien 1 i gamle Oppegård kommune ligger Volvo og Bring sitt lager-, verksted- og logistikkbygg fra 70-tallet. Fra den 57 mål store tomten, har det vært solgt dumpere, bulldosere og gravemaskiner i femti år, mens området rundt har utviklet seg til et hyggelig og populært boligområde rett syd for bygrensen til Oslo. Nå skal Volvo flytte og Mellomåsveien 1 skal utvikles til å bli et attraktivt boligområde bestående av rekkehus, leiligheter og en barnehage i et prosjekt rikelig med grøntområdet. 

Type

Rekkehus og leiligheter

_Park

Kvailteter

Romslig, grønt og urbant

_Squaremeters

Ant. enheter

500 - 600
_takeover

Est. salgsstart

Q3 2024

Næring m2

1000

Om prosjektet

Stor-Oslo Eiendom har siden 2020 jobbet med å transformere den gamle logistikk og verkstedstomten til et attraktivt, grønt og spennende boligområde. Vi har hatt en bred medvirkningsprosess og løpende møter med administrasjonen i kommunen, i tillegg til møter med representanter for naboene i området rundt. Så langt er tilbakemeldingen positive.

På tomten ønsker vi å bygge et grønt og trivelig naboskap for 500-600 nye boliger. Boligene blir en god og gjennomtenkt blanding av rekkehus, punkthus og lamellbygg, i spennet 3 - 6 etasjer. I hjertet av tomten kommer Festplassen, som vil være prosjektets dreiepunkt. Her har vi foreslått  seks-avdelings barnehage, grendehus, fellesarealer m.m. hvilket gjør det til nabolagets og beboernes naturlige møteplass fra tidlig til sent.  


Meld interesse
 

Utforsk mer fra oss