storoslo
Logo

Kommer for salg!

Meld din interesse for å bli holdt oppdatert om den kommende salgsstarten.

Meld interesse

ET PERFEKT STED
Å SLÅ SEG NED

Sentrumskvartalet har den mest sentrale beliggenheten i Ski, rett ved storsenteret og togstasjonen - plasseringen i seg selv gjør Sentrumskvartalet attraktivt. Men i tillegg har Sentrumskvartalet en X-faktor som gjør at du stopper opp her. Samspillet mellom boliger, butikker, kaféer og grønne, innbydende uteplasser gir en urban følelse og gjør at du trives godt, både inne og ute, og enten du bor her eller ikke. Sentrumskvartalet skal være ekte, raust og levende, og få deg til å føle deg velkommen fra første stund.

Dette blir et perfekt sted for å slå deg ned - enten du skal bosette deg her, handle noe, nyte en matbit, eller bare svinge innom for en deilig kopp nytraktet kaffe. 

Som beboer vil du trives godt både ute og inne. Her blir alt lagt til rette for godt naboskap og gode møteplasser som blir en forlengelse av din egen bolig. Når behovet for privatliv melder seg, trekker du deg bare tilbake til din egen balkong eller terrasse.

«Et perfekt sted å bo er der du kan dyrke dine interesser og lidenskaper, og samtidig ha anledning til å utforske nye muligheter og opplevelser» - Descartes
_Squaremeters

Kvm BRA

43 - 145
-34

Antall enheter

Ca. 300

_takeover

Estimert salgsstart

Våren 2024

Et perfekt sted å bo – både inne og ute

Variasjon er et nøkkelord for boligene med hensyn til størrelse, utforming og materialbruk. Vi har alle ulik smak og ulike preferanser, og her kan du finne din drømmebolig.

En fellesnevner er gode kvaliteter og at alt er splitter nytt. Uteplassene byr også på valgmuligheter – i tillegg til private uteplasser har beboerne tilgang til felles takterrasser, beleilig inndelt i soner. 

Sentrumskvartalet får et levende og inkluderende bygulv for folk i alle aldre. Her blir det åpent, lyst, trygt og rent med moderne arkitektur, innbydende torg, behagelig belysning, komfortable sitteplasser, og parkmessig beplantning. Sentrumskvartalet vil gi rom for stadig endring, stimulering av sansene, og sosiale anledninger året rundt.

Her kan du finne din drømmebolig

Et perfekt sted å leve – med det meste i gangavstand

Vil du bo der det skjer, med kort vei til alt? Sentrumskvartalet er perfekt for deg som liker den urbane følelsen. Her bor du rett ved Ski togstasjon, og toget tar deg til Oslo S på kun 12 minutter. Som beboer midt i hjertet av Ski får du gangavstand til alt byen har av servicetilbud, og Ski storsenter er din nærmeste nabo. Her finner du 140 butikker og spisesteder, samt kino og bowling.

Det satses stort i Ski sentrum, her skjer det mye spennende i tiden som kommer. Ski får et penere, mer sømløst og moderne sentrum, noe som har stått høyt på ønskelisten til innbyggerne i Ski i årevis.

Med tog til Oslo S på 12 minutter

Slå deg gjerne ned og bli her en stund - eller noen år - eller for bestandig!

I Sentrumskvartalet i Ski er du alltid velkommen.

Meld interesse

Meld din interesse for å bli holdt oppdatert om det som skjer fremover. Du vil motta nyhetsbrev når vi har noe nytt å dele, og du blir holdt oppdatert om den kommende salgsstarten.

Kontakt megler