storoslo
Logo

ET PERFEKT STED
Å SLÅ SEG NED...

Snart vil Ski få et helt nytt hjerte. På den mest sentrale beliggenheten vil det bygges en sjeldent spennende miks av flotte boliger, hyggelige butikker, spisesteder, kaféer og grønne, innbydende uteplasser.
I Sentrumskvartalet kommer du til å føle deg velkommen fra første stund – uansett om du skal bo her, handle noe, nyte en matbit eller bare svinge innom for en kjapp kaffekopp.

Som beboer vil du garantert trives godt, både ute og inne. Soloppgang, midt på dagen eller i skumringstimen – her blir alt lagt til rette for godt naboskap og gode møteplasser. Disse kommer på mange måter til å bli en forlengelse av din egen bolig. Når behovet for privatliv melder seg, trekker du deg bare tilbake til din egen balkong eller terrasse. Premissene for sosial omgang bestemmer du selvfølgelig selv.

_Squaremeters

Kvm BRA

43 - 145
-34

Antall enheter

Ca. 300

_takeover

Estimert salgsstart

Q2/Q3 2023

OG BO...

Når det gjelder boligene, er variasjon et sentralt nøkkelord for størrelse, utforming og materialbruk. Vi  har alle ulik smak og ulike preferanser, og vi er opptatt av at akkurat du skal finne akkurat den leiligheten som passer deg og din livssituasjon aller best. En fellesnevner er selvsagt gode, solide kvaliteter, og at alt er splitter nytt. Du er den første som bor der, og som får oppleve gleden av hvor lekker og lettstelt en ny bolig faktisk er. Uteplassene byr også på valgmuligheter – i tillegg til private uteplasser har beboerne tilgang til egne, opparbeidede takterrasser, beleilig inndelt i soner. 

Det blir lagt stor vekt på at Sentrumskvartalet får et levende og inkluderende by-gulv for folk i alle aldre. Her blir det åpent, lyst, trygt og rent. Det blir også mye fint å hvile øynene på; arkitektur som skaper harmoni og ro med sin variasjon i materialer, former og volumer. Boligene kranser rundt innbydende torg, og hele kvartalet får behagelig belysning og komfortable sitteplasser. Den dekorative beplantningen blir en del av det levende miljøet, den skal du kunne nyte både ute og inne og både ta og føle på. Sentrumskvartalet vil gi rom for stadig endring, stimulering av sansene og sosiale muligheter. Her vil du alltid finne en plass som passer anledningen og humøret ditt.   

...OG LEVE

Sentrumskvartalet blir perfekt for deg som liker den litt urbane følelsen, der du har alt du trenger rett rundt deg. Du bor rett ved togstasjonen, og kan komme deg til Oslo S på 20 min. Du bruker med andre ord kortere tid enn hvis du hadde bodd på Sagene. Dette er også hovedstasjonen for buss – å bo i Sentrumskvartalet og jobbe i Oslo er fullstendig problemfritt. Som beboer midt i hjertet av Ski får du også gangavstand til alt byen har av servicetilbud, og Ski storsenter ligger rett over veien. Her kan du velge og vrake mellom 140 butikker og spisesteder, samt kino og bowling når lysten melder seg.

Det satses stort i Ski sentrum, her vil det skje mye spennende i tiden som kommer. Sentrumskvartalet er en del av en stor og helhetlig plan for bykjernen, med gode forbindelser til resten av Ski. Det blir et penere, mer sømløst og moderne sentrum  –  noe som har stått øverst på ønskelisten hos innbyggerne i Ski i årevis.De som slo seg ned i Ski


Det er enkelte personer og plasser som opp gjennom historien har vært med på å gjøre Ski til et hyggelige og sosialt sted å slå seg ned. Vi er stolte av å kunne bygge videre på denne arven og ønsker at Sentrumskvartalet skal være med på å glede Skis befolkning på samme måte.

På denne siden vil du finne en liten hyllest til disse spesielle menneskene og plassene. Her er noen av deres historier:

Slå deg gjerne ned og bli her en stund - eller noen år - eller for bestandig!

I Sentrumskvartalet i Ski vil du alltid være velkommen.

Meld interesse
 

KONTAKT MEGLER

---