storoslo

Tårnet på Bjerke

Noen av nabobyggene er eldre tårnbebyggelse. Vi ønsket å designe et tårn som hadde et slektskap til disse, men med et eget moderne særpreg. Nabobyggets røde fargetoner dannet utgangspunktet for fargepalletten, da vi mener det er viktig å la bygget harmonisere med sin kontekst. Fargen er brukt som en identitetsskaper og fremhever balkonger og detaljer.

Øvrig er tårnet kledd i en moderne lys bekledningstegl med relieffvirkning. På denne måten fremstår bygget lyst og helhetlig fra avstand, med en detaljering og spill på nært hold. Bekledningsteglen er også robust og bestandig.

Det er trekledning på innsiden av balkongene og lamellen, som sammen med plantekasser er med på å gi bygget et lunt og grønt preg. Det er også med på å understreke byggets bærekraftige karakter, da dette blir et BREEAM-sertifisert bygg.

Boligene i PILAR Bjerke

Mange av leilighetene i PILAR Bjerke er hjørneleiligheter, og planene er tegnet slik at flesteparten får inn lys fra to sider. Dermed får man lyse leiligheter med dagslys inn fra ulike himmelretninger.

Vi har også arbeidet med balkongen som en forlengelse av oppholdsrommet. I tårnet er disse delvis skjermet og inntrukket. På denne måten får man lune og intime balkonger, samtidig som man kan nyte en spektakulær utsikt.

Det har vært stort fokus på sonedeling i oppholdsrom og en planløsning som muliggjør god møblering og oppbevaringsplass. I PILAR Bjerke skal det være plass for folk å bo og leve på ulike måter.


Visning

Det er flott utsikt og gode solforhold fra mange av leilighetene i Pilar Bjerke. Hvis du ønsker å ta en nærmere titt på dette, så kan du avtale en visning der du vises rundt i prosjektets 3D modell. Da får man se utsikt fra den enkelte leilighet og en simulering av solforhold, samt stille de spørsmål du måtte ha. Visninger gjennomføres hovedsakelig som digitale møter på Teams, men det er også mulig å avtale et møte fysisk på meglers kontor.

Ta gjerne direkte kontakt med en av våre meglere dersom du ønsker ytterligere informasjon, relevante salgsdokumenter, avtale en visning eller rett og slett kjøpe drømmeleiligheten.

Kontakt megler