storoslo
Logo

Velkommen til PILAR Bjerke

Luftig, like ved Bjerkebanen bygges det snart et fremtidsrettet og attraktivt punkthus med 64 BREEAM-sertifiserte leiligheter. Her bor du med lite innsyn og god utsikt – samt skoler, butikker og marka like ved.

 

Om prosjektet

Lyst, luftig og gjennomtenkt

Å bygge lyse og luftige leiligheter i sentrale og urbane områder krever smarte løsninger. Som et tolvetasjers punkthus. Ved å plassere heis og trappehus i byggets kjerne, kan leilighetene bygges rundt, på alle sider og kanter. På den måten blir flere leiligheter hjørneleiligheter og alle får gode lysforhold, lite innsyn, balkong og utsikt.

I PILAR Bjerke tilrettelegges det for trivsel på alle 12 plan. Boligtypene er varierte med to til fire rom og størrelser mellom 35-132 kvm BRA. Prosjektet passer dermed både førstegangskjøpere, unge par, barnefamilier og voksne etablerte.

-34

64 miljøvennlige leiligheter

_Squaremeters

35-132 kvm BRA

_Price

Pris kommer

Kommer for salg i Q4 2022

Om uteområder/fellesarealer 

Fra grått til grønt

Utviklingen av PILAR Bjerke vil gjøre en grå og trafikkert gate om til et grønt og luftig boligområde. Transformasjonen vil med det ikke bare glede fremtidige beboere, men også Bjerke som region.

En aktiv førsteetasje med sosial møteplass for beboere inviterer til sosial aktivitet og lek for både store og små. Utearealene skjermes mot parken og oppgraderes med flere og bedre lekeplasser. Eksisterende trær bevares og takterrassen får utekjøkken, dyrkekasser og pergola. Her kan barna leke og lære, familiene grille, og de store dagene feires.

Utsikt

_balcony

Balkong

Torg og kafé

_Park

Skjermet uteområde

Om nærområdet

Gangavstand til by og mark

Også utenfor nabolagets kjerne er aktivitetstilbudene mange. Alt fra butikker, skoler og barnehager til idrettsplasser og grønne lunger er i umiddelbar nærhet. Har du lyst på en tur inn til Oslo sentrum, er du bare en liten busstur unna. Ønsker du fuglekvitter og skogens ro, har du Lillomarka i ryggen.

Kollektivtilbud

Refstadsvingen, Travbanen, Brobekk

Dagligvare

Kiwi Bjerke, Rema 1000 Brobekkveien, Circle K Bjerke

Skoler

Tonsenhagen barneskole, Årvoll skoleungdomsskole, Bjerke vgs

Barnehager

Brobekk barnehage, Barnas barnehage, Bjerkedalen barnehage, læringsverkstedet barnehage

Drømmer du om en ny og vedlikeholdsfri bolig?

Eldre boliger krever ofte mer vedlikehold og kan raskt utvikle seg til å bli et ressurskrevende oppussingsprosjekt. PILAR Bjerke vil bestå av 64 flunkende nye leiligheter med moderne kjøkken og bad, balkong/terrasse med utsikt og flotte grønne fellesarealer.

Med tilvalgsprosess skreddersyr du også enkelt din nye bolig etter dine behov.

PILAR Bjerke er bygd for fremtiden og hele bygget er sertifisert etter den internasjonale miljøstandarden BREEAM. Dette sikrer et bærekraftig bygg som vil skape et godt miljø for trivsel i generasjoner.

Fordeler med å kjøpe bolig i nybygg:

  • Moderne byggestandard og tekniske krav
  • Tilpass hjemmet ditt etter dine behov og ønsker
  • Bedre isolert, lavere strømutgifter og bedre inneklima
  • Fem års garanti
  • Lavere dokumentavgift og innskudd enn ved kjøp av bruktbolig

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler