storoslo

Salgstrinn 2 er nå for salg!

21 leiligheter er allerede solgt!

Vi er glade for å kunne meddele at vi nå har solgt 21 leiligheter under forhåndssalget og det er med stolthet vi nå legger ut Tunhus nord og sør med prinsippet om første mann til mølla. Det er den siste tiden også solgt flere leiligheter i trinn 1 og totalt er nå 56 av 110 leiligheter solgt i prosjektet.
Andre og siste salgstrinn består av de to Tunhusene på til sammen 54 leiligheter. Her blir det 2-4 - roms leiligheter med størrelse 35-132 kvm BRA. Pris fra 2 800 000,- til 14 500 000. 

Leilighetene i trinn 2 får arealeffektive planløsninger, god takhøyde, lyse oppholdsrom, store vindusflater, gulvvarme og balkong eller markterrasse. De to byggene i salgstrinn 2 får fem boligetasjer med underliggende garasje- og sportsbodanlegg. Her blir det både mindre, effektive 2- og 3-roms leiligheter og større 3- og 4-roms leiligheter med romslig balkong/terrasse. Det er nå bare igjen en toppleilighet med stor, privat takterrasser og panoramautsikt over Kolbotn og Kolbotnvannet. 

Se boligvelger, soldiagram og alle salgsdokumenter her

Ta kontakt for visning 

I vårt visningslokale kan du se modell av prosjektet, standard leveranse på kjøkken, bad, veggfarger, flis og parkett. Visningslokalet finner dere i DNB kontoret lokalisert på Kolbotn torg.

I DNB Eiendom ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko, og vil i den forbindelse kun avholde privatvisninger. For å bidra til å begrense virusspredningen, tar vi kun imot de som har avtalt visning med megler i forkant. Ønsker du digital visning er det selvfølgelig mulig. Kontakt megler på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor helsedirektoratets krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt.