storoslo

Prosjektet er utsolgt!

I sentrum av Kolbotn ferdigstilles nå Skolebakken K bestående av totalt 110 leiligheter. 

_Price

Pris

_Bedroom

Soverom

_Squaremeters

Kvm.

64 - 113

Nysgjerrig på de ledige leilighetene?

Utforsk de ulike leilighetene og se våre visningsleiligheter!

Siste nytt

---

Skolebakken K – et bærekraftig bokonsept

Skolebakken K er en del av det anerkjente bo- og trivselskonseptet Heime! Det gir gode fordeler til alle beboere. 

Gjennom Heime-appen som alle innflyttere får tilgang til, er mulighetene mange. Her kan du blant annet melde deg på eksklusive sosiale aktiviteter, planlegge en aktivitet selv, spørre naboer om hjelp, booke fellesrom eller bestille en taxi.

Ditt nye hjem

I Skolebakken K bor du i en leilighet hvor alt er på stell. Her kan du lene deg tilbake og nyte den høye standarden i ditt nye hjem. 

Leilighetene i prosjektet 2 til 4-romsleiligheter med størrelser fra 35 – 149 kvm BRA. Planløsningene er moderne og arealeffektive slik at du får glede av hver kvadratmeter. God takhøyde og store vindusflater sørger for en lys tilværelse.

Alle leilighetene får enten egen balkong, markterrasse eller takterrasse. Her kan du lese avisen over en kopp kaffe om morgenen, nyte solnedgangen eller anlegge din egen kjøkkenhage med tomater og duftende urter. Mange av leilighetene får gode utsiktsforhold, og fra noen av leilighetene vil du kunne få et godt overblikk over Kolbotn.

_Living room

Moderne, lyse
oppholdsrom

_Shower

Flislagt bad
med varme

_balcony

Balkong eller
markterrasse

Bygges på
naturens premisser 

Skolebakken K tilrettelegges det for at veien til
en bærekraftig livsstil skal bli så kort som mulig. 

Takene på Skolebakken K blir grønne, med en robust plantefamilie du finner både på fjellet og langs norskekysten. Gårdsrommet mellom byggene i Skolebakken K tilpasses topografien og blir opparbeidet med stedstypiske trær, busker, gressplener og vannspeil. Lekeapparatene i gårdsrommet vil bli plastfrie.

Med kort vei til Kolbotn buss og tog blir det enkelt å velge kollektivt. Videre tilrettelegges parkeringskjelleren for elbillading og det planlegges å avsette parkeringsplasser til bildelingsordning for deg som kun trenger bil en gang iblant.

_Garage

Parkeringskjeller

_Electric car

Tilrettelagt for
elbil-ladere

_Playground

Plastfrie
lekeapparater

Blomsterbed
på taket

_Park

Frodig og
grønt uteområde

_Kitchen

Innendørs fellesareal
med kjøkken og WCAvstander fra Skolebakken K

I Skolebakken K har du både skog og by rett utenfor døren. Fra togstasjonen tar det kun 11 minutter til Ski og 12 minutter til Oslo.

I Skolebakken K har du naturen nesten rett utenfor stuedøren. Her kan du spenne på deg skiene, jogge eller gå tur i lysløypa fra Fløisbonn mot Sør-Marka. Ønsker du både fjord og skog er strandlinjen langs Bunnefjorden på Svartskog et nydelig turområde.

På Kolbotn har du tilgang på et unikt utvalg aktiviteter, deriblant treningssentre, tennisanlegg og alpinbakke. Oppegård kan også friste med merkede sykkelveier for den sykkelglade og golfbane på Greverud og Gjersjøen for de som ønsker å slå noen hull.

_Tram

Kolbotn
togstasjon
0,2 km

_Bus stop

Buss
Kolbotn sentrum
0,1 km

_Shopping

Matbutikk
Kolbotn
0,3 km

_School

Kolbotn
skole
0,3 km

_Kindergarten

Kolbotn
Barnehage
0,4 km

Meld interesse
 

Logo

Nytt og nært på Kolbotn

Logo

    

Flere prosjekter

---