storoslo

God takhøyde gir en helt spesiell romfølelse

Det er fortiden høy aktivitet på byggeplassen og entreprenøren er nå i sluttfasen for grunnarbeidene på tomten. Betongarbeidene for trinn 1 vil starte i løpet av oktober og vi vil utover vinteren se at de to første byggene reiser seg. I løpet av andre kvartal 2022 vil Torghus sør og vest være reist til full høyde. Samtidig vil byggearbeidene for trinn 2, Tunhus sør og nord starte opp allerede denne vinteren. 

Det har også vært et aktivt salgsår i Skolebakken K og det er i løpet av året solgt 28 leiligheter i prosjektet. Det er kun 9 leiligheter igjen i Torghus sør og 8 leiligheter igjen i Torghus vest. I de to siste og bakerste byggene, Tunhus sør og nord er det flere både romslige og arealeffektive leiligheter igjen. 61 av totalt 110 leiligheter er nå solgt! 

Takhøyder  

Skolebakken K er tegnet slik at leiligheter, private balkonger og felles uteområder vil få best mulig sol og lysforhold. Formene på hvert enkelt bygg gir prosjektet en annerledes og spennende utforming som har bidratt til å skape fine leiligheter med gode kvaliteter. De fire bygningene i Skolebakken K vil få hvert sitt unike uttrykk og fasader av enten treverk eller teglstein. Arkitekturen til prosjektet gir mange av leilighetene en helt spesiell takhøyde. Alle leiligheter har en generell takhøyde på 2,6 meter samtidig som noen av leilighetene i byggenes to øverste etasjer får 2,9 meter generell takhøyde. Helt på toppen, i byggenes aller øverste etasje, får leilighetene takhøyder i stue/kjøkkensonen helt opp til 4,20 meter. Ekstra takhøyde gir leilighetene en helt unik romfølelse med gode lysforhold.  

Ta kontakt med en av prosjektets eiendomsmeglere for en hyggelig boligprat og mer informasjon om hver enkelt leilighets takhøyde.  


Velkommen på visning!

Visningssenteret er nå flyttet til Sentrumsgården i Kolbotnveien 5, vis-à-vis tomten. Vi har faste visninger hver torsdag fra klokken 16-17. Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale tid!


Meld interesse for Skolebakken K


 

Bjørn Skar

Prosjektmegler
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336


 Thomas Eriksen

Prosjektmegler
thomas.eriksen@dnbeiendom.no
T: +47 918 71 915