storoslo

Boligdrømmen er ikke langt unna  

Nå nærmer det seg ett år til Skolebakken K er innflyttingsklart, og det vises på byggeplassen. I sentrum av Kolbotn reises nå fire arkitekttegnede signalbygg, og snart kan våre kommende beboere flytte inn! 75 av leilighetene er allerede solgt, men du har fremdeles mulighet til å bli med på eventyret.  

Moderne leiligheter med åpen romfølelse

Når byggene står klare vil du kunne flytte inn i en leilighet preget av smart arkitektur, egenart og kvalitet. Vi bygger leiligheter med behagelig atmosfære, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, og med store vindusflater og minimum takhøyde på 2,6 meter flytter du inn i en bolig med lys og god romfølelse. 

Materialvalg og praktiske løsninger har vært svært viktig under utformingen av Skolebakken K, og dette kommer til å skinne gjennom når leilighetene står klare i 2023. Resultatet skal bli moderne, arealeffektive boliger innredet med blant annet lys enstavs eikeparkett, listfrie vinduer, kjøkken med helintegrerte hvitevarer og bad med rene, delikate linjer. Du kan skimte ditt fremtidige hjem på byggeplassen allerede nå, og herfra er veien til overtakelse kort!


Store planer for sommeren 

Utrolig mye har skjedd på byggeplassen vår, og mye skal også gjøres i løpet av sommeren. Betongarbeidet pågår nå for fullt på alle de fire byggene. To av dem – kalt torghusene – vil være støpt til full høyde i starten av juni, og de to resterende byggene – tunhusene – skal være støpt til full høyde rett over sommeren. Da kan vi også begynne med det innvendige arbeidet i torghusene, og baderomskabinene, de er allerede heist inn! Mens du nyter sommerferien skal vi sørge for at drømmeboligen din tar form. 


Alt du trenger rett i nærheten

I Skolebakken K er alle velkomne, både om du har behov for en bolig med plass til få - eller mange. Ikke bare tilbyr vi leiligheter i størrelser fra 35 - 139 kvm BRA, der alle vil ha tilgang på egen balkong, terrasse eller markterrasse, men de er også lokalisert i smørøyet av Kolbotn. Fra boligen har du gåavstand til alt du trenger: kultur, shopping, natur og trening. Lengter du inn til hovedstaden er heller ikke den langt unna. Kun 12 minutter med tog! 

Se bilder av interiøret:


Med de fire byggene i Skolebakken K vil vi tilrettelegge for at ikke bare avstanden til det som er viktig for deg er så kort som mulig, men også veien til en bærekraftig livsstil. Når bygningene står ferdige vil du se at de ikke bare prydes av et blomstrende tak, men at beboerne også vil få gleden av å kunne utnytte frodige og grønne uteområder. Kanskje vil du også legge merke til grepene vi tar for å dempe eventuelle skader fra ville og våte regnværsdager.  

Du kan fremdeles bli en av de heldige beboerne i Kolbotn sitt mest sentrale leilighetskompleks. Ta kontakt med en av prosjektets eiendomsmeglere for en hyggelig boligprat og mer informasjon om de ulike leilighetene.  

Meld interesse
 

Logo


 

Bjørn Skar

Prosjektmegler
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336


 Thomas Eriksen

Prosjektmegler
thomas.eriksen@dnbeiendom.no
T: +47 918 71 915