storoslo

Velkommen til byggeplassvisning for Skolebakken K! 


Kjære boligkjøpere og interessenter,

Nå nærmer det seg et år til innflytting i Skolebakken K, og det vises på byggeplassen. Utrolig mye har skjedd på byggeplassen vår, og mye skal også gjøres i løpet av sommeren. Betongarbeidet pågår nå for fullt på alle de fire byggene. To av dem – kalt torghusene – vil være støpt til full høyde i starten av juni, og de to resterende byggene – tunhusene – skal være støpt til full høyde rett over sommeren. Da kan vi også begynne med det innvendige arbeidet i torghusene, og baderomskabinene, de er allerede heist inn! Mens du nyter sommerferien skal vi sørge for at drømmeboligen din tar form.   


Estimert overlevering for Torghusene er i løpet av Q3 2023 og Q3/Q4 2023 for Tunhusene.
Torsdag 09.06.22 fra klokken 16:00 til 19:00 inviterer vi til byggeplassvisning i Torghusene. Her vil det bli mulighet for å komme opp å se utsikten fra de øverste etasjene samt ta turen innom noen av leilighetene. Når Tunhusene er ferdig støpt til høsten vil vi gjennomføre en ny byggeplassvisning også for disse byggene. Prosjektets eiendomsmeglere i DNB Eiendom, prosjektledelsen fra Stor Oslo Eiendom samt representanter fra BundeBygg Entreprenør vil være tilstede for omvisning på byggeplass samt besvare de spørsmålene du måtte ha.


Meld deg på visning i tidsrommet 16:00-19:00 og vi setter av 30 minutter per gruppe inne på byggeplassen. I visningssenteret vil det også være enkel servering og mulighet for en uforpliktende prat. I visningssenteret kan du blant annet se modell av prosjektet, utstillingsmodell for kjøkken samt innrednings- og materialvalg. Tilvalgsprosessen er nå avsluttet for begge salgstrinn, ta kontakt med våre eiendomsmeglere for å høre hva som er valgt i de usolgte leilighetene.