storoslo

Din egen stil

En av fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet er at du selv kan være med å påvirke hvordan ditt nye hjem skal se ut. Er du tidlig ute med å kjøpe leilighet i en av våre prosjekter, får du god tid til å sette preg på ditt nye hjem og gjøre de oppgraderingene du ønsker.  Tilvalgs-prosessen starter vanligvis etter oppstart av bygge-arbeidene hvor du får oversikt over alle mulige tilvalg i prosjektet.  Kanskje du ønsker ekstra garderobeinnredning, vinskap, oppgradert parkett eller bare din helt egen stil? 

Som boligkjøper får du også kostnadsfritt velge mellom flere fargekonsepter i våre boligprosjekter. Konseptene gjelder farger på vegger, kjøkkeninnredning og dører. Ønsker du heller nøytral hvitfarge på veggene, kan dette også leveres uten ekstra kostnad.

Under ser du noen eksempler på fargekonsepter du kan velge i mellom: 

Mørkt fargekonsept – lun atmosfære med varme toner 

Kjøkkenet leveres med koksgrå fronter med integrert grepslist og mørkegrå benkeplate med sjattering. Veggene males i en varm gråtone som skaper et fint bakteppe for øvrig interiør. For å understreke uttrykket har det mørke konseptet også mørke dører og dørkarmer.


Lyst fargekonsept
– en luftig palett med et tidløst nordisk utrykk 

Kjøkkenet leveres med hvite fronter med integrert grepslist og mørkegrå benkeplate med sjattering. Veggene males i en hvit tone med et hint av grått, som skaper en nøytral ramme for øvrig innredning. Det lyse konseptet leveres med hvite dører og dørkarmer.


 God standard

Gulvene vil få en lys enstavs hvitpigmentert eike parkett, som passer godt til både det lyse og mørke farge-konseptet. Vinduer leveres listfrie med en mørk ramme som gir leilighetene et moderne utrykk. 

Den moderne stilen gjenspeiles også på badet som vil få store hvite fliser på vegg og mørkegrå fliser med stein-struktur på gulv. Baderomsinnredningen vil leveres med et tidløst hvitt utseendene som standard. Tilbehør som knagger leveres i krom.