storoslo

Villaleiligheter fra øverste hylle

Villa P er et moderne utformet boligprosjekt, midt i sentrum av Bekkestua. Vi som står bak prosjektet i Gamle Ringeriksvei 47 på Bekkestua, har et ønske om å tilby et annerledes prosjekt, noe litt utenom det vanlige. Basert på gjennomtenkt bruk av klassiske fasadematerialer, tegl i sokkeletasjen kombinert med presist treverk i de øvre etasjene. De typiske knekkene i vestfasaden gir Villa P en spesiell karakter – og ikke minst godt skjermede uteplasser. I tillegg har landskaps- arkitektene Bjørbekk og Lindheim bistått Stor-Oslo Eiendom og Lund+Slaatto med utformingen av en hyggelig og intim hage til glede for alle beboerne i Villa P. 

Villa P blir et sted der du puster ut, finner roen hver dag når du står opp, og har alt du trenger rett utenfor de store vinduene. En følelse av at du endelig er fremme. Lund+Slaatto har tegnet det som har blitt områdets fineste leiligheter, med romslige balkonger og uterom. Og selv om dette er villaleiligheter på øverste hylle, har vi vektlagt å skape gode planløsninger som er effektive, enkle og rasjonelle. 

Vi har vektlagt estetikk, kvalitet og design i bestillingen av arkitektens utforming av de tjue store, særegne leilighetene på Bekkestua. Leilighetene i Villa P er i hovedsak store tre- og fireromsleiligheter med rause oppholdsrom og gjennomtenkte og praktiske planløsninger. Balkongene vil ligge vestvendt, med utsikt til et hyggelig og intimt hageanlegg. 


Leilighetene i sentrum av Bekkestua overleveres andre kvartal 2021.