storoslo

UNDER UTVIKLING

Trosvikstranda

Fredrikstad

Trosvikstranda ligger i Fredrikstad sentrum og vil etter vår oppfatning være et av de mest spennende byutviklingsprosjektene i Fredrikstad de nærmeste årene. Utviklings-området er på 21 mål og har 250 løpemeter elvefront.

-34

Type

Leiligheter

_Park

Kvailteter

Sentrumsnært

_Squaremeters

Ant. enheter

400
_takeover

Est. salgsstart

Q3 2022

_Shopping

Næring m2

10 000

Om prosjektet

  

Vi ønsker å utvikle Trosvikstranda til å bli Fredrikstads mest attraktive bydel. Gitt den unike beliggenheten med både urbane kvaliteter og kaifront bør området utvikles med høye ambisjoner om å tilføre noe nytt til byen - et unikt tilbud av boliger, byrom  og næringskonsepter.

Bærekraftig liv, god kvalitet og lave skuldre skal prege livet på Trosvikstranda. Vi vil begeistre nabolaget, byen og besøkende fra hele landet med nye impulser og inspirasjon. 

Bydelen vil få en kombinasjon av boliger, næringsbygg, og handel/servering. Vi ønsker å skape et spennende og attraktivt bygulv som skal bidra til at vi får et pulserende byliv, både på dag- og kveldstid. Området ligger vestvendt ved elven, og har spesielt gode solforhold. Alle disse kvalitetene gir oss mulighetene til å kunne skape noe helt spesielt. 


Hold deg oppdatert på dette prosjektet
 

Utforsk mer fra oss