storoslo

Kjære interessent for
boligprosjektet Timbre

Vi er godt i gang med planleggingen av leilighetene i et av Lillestrøms mest etterspurte prosjekt, og vi skulle etter planen lansere første salgstrinn 1. kvartal 2023. Vi er godt i gang med planleggingen av prosjektet, og vi jobber i disse dager med innsendelse av rammesøknad. Sammen med entreprenører og arkitekt skal vi nå optimalisere prosjektet for å få til så gode løsninger som mulig i de ulike leilighetskategoriene. Denne prosessen vil kreve noe tid og vil derfor påvirke fremdriften i prosjektet slik at planlagte salgsstart vil forskyves. Ny estimert salgsstart er satt til Q2/Q3 2023. 

Vi vil komme tilbake til deg med nærmere informasjon om salgsstart så snart det lar seg gjøre.

Om prosjektet

Prosjektet vil bestå av ca. 160 leiligheter fra ca. 40-130 kvm. De komfortable leilighetene kommer i mange varianter, så her er det enkelt å finne den som passer akkurat til deg. Her vil man kunne flytte rett inn i en moderne leilighet, hvor alt rundt deg er splitter nytt og du vil bruke minimalt med energi og ressurser på vedlikehold. Alle får sin private uteplass, de fleste i form av balkonger. Du kan også nyte ettermiddagssola på en av de soneinndelte takterrassene, omgitt av planter og sittegrupper. Det blir god plass både for trening og mindre arrangementer. Samtlige leiligheter får gode oppbevaringsløsninger med bod i leilighet og det blir rikelig med sykkelparkering både ute og inne.

I Timbre er det lagt stor vekt på gode uteområder. Boligene kranser rundt en frodig kvartalshage med flere sitte- og lekeplasser. La humøret bestemme om du vil finne et rolig hjørne, eller en plass som inviterer til sosial omgang. Det verneverdige bygget med tilhørende uthus i Nittedalsgata, typiske “Lillestrømshusene” fra 1890 blir et av de aller hyggeligste innslagene i Timbre, og er med på å gi prosjektet ekte særpreg. Planene er at byggene skal brukes til kafédrift. For å sørge for et godt og komplett tilbud gjennom dagen er også det øvrige tilbudet på bygulvet en nøye planlagt sammensetning av hyggelige butikker og spisesteder.

Perfekt plassert - ha glede av både
det landlige og det urbane

Timbre vil ligge mellom “nye” og “gamle” Lillestrøm, der sentrum og hagebyen Volla møtes. Her får du gangavstand til butikker, torg, kulturtilbud og kino, og kort vei til promenaden langs Nitelva, samt Nebbursvollen friluftsbad, Lillestrøm Idrettspark og Sørum gård. På nordsiden ligger Lillestrøm kirke med tilhørende parkområde, og Vollaparken på vestsiden.
Nittedalsgata bussholdeplass i Adolph Tidemands gate ligger i hjørnet av tomten, og mindre enn en halv kilometer unna finner du toget som tar deg til både Oslo S og OSL på 10 – 15 minutter. Det betyr at du faktisk kommer deg til sentrum av Oslo langt raskere enn mange som bor i hovedstaden.
Lillestrøm er en av Europas fremste sykkelbyer, og Timbre grenser mot flere viktige forbindelsesårer for sykkel. Alle skoletrinn ligger i kort gåavstand, barneskolen bare et par kvartaler unna.