storoslo
Logo

Kontor

KONTORLOKALENE

Ditt andre hjem

De fleste av oss tilbringer fortsatt mye tid på kontoret og vi stiller stadig høyere krav til at arbeidsplassen skal være et godt sted å oppholde seg. Derfor er det viktigere enn noensinne å kunne tilby de ansatte gode, tilrettelagte lokaler. Grensen mellom jobb og privatliv har også blitt mer flytende, og vi trenger kontorlokaler som er mer fleksible.

Som navnet tilsier, er det i Timbre lagt stor vekt på å oppnå harmoni på flere plan, spesielt vil det merkes i samspillet mellom bolig, bygulv og kontor. Kafé, vinbar, små nisjebutikker, uteservering og lune gårdsrom skal benyttes av og være til glede for alle.

Timbre er lett tilgjengelig med tog, buss, bil og sykkel. I kjelleren blir det god plass til parkering av både bil og sykler, og også til vedlikehold av sistnevnte. Her finner du i tillegg et flott garderobeanlegg der du kan ta en dusj etter sykkelturen eller før du går ut på byen.

Personalrestaurant med mange muligheter

Personalrestauranten vil finne sted midt imellom en kaffebar og en vinbar og bruker deres lokaler under servering av lunsj på dagtid. En romslig mesaninetasje over buffeten i 1. etasje gir mulighet til en chambré séparée-del for møtevirksomhet og selskap.

5 min gange

til Lillestrøm stasjon
10 min til Oslo S

1 min gange

til buss

5 min gange

til flytoget
12 min til OSL

Kaffebar eller kontorinngang, eller begge deler

Kontorlokalene har to innganger - en fra Adolph Tidemansgate og en fra Nittedalsgata. Lokalene rommer også en hyggelig kaffebar. Fleksible rom gir et levende hjørne iLillestrøms nye kvartal.

Parkeringskjeller

i sentrum av Lillestrøm

Sykkelparkering

med egen verktøystasjon

Garderobeanlegg

med dusj

Den gode følelsen

Tre, tegl, betong og terrazzo - materialene er solide, nøytrale og har god varighet. Dempende og lune farger danner en grunnpalett det er enkelt å bygge videre på etter ønske fra leietaker.

Den gode følelsen

Tre, tegl, betong og terrazzo - materialene er solide, nøytrale og har god varighet. Dempende og lune farger danner en grunnpalett det er enkelt å bygge videre på etter ønske fra leietaker.

TAKTERRASSEN

Et levende tak 

Takterassen b lir et virkelig pluss i arbeidshverdagen; gode møteplasser, godt mikroklima, gode solforhold og flott utsikt over Lillestrøm. Inndelt i soner vil den få varierte funksjoner som opphold og velvære, aktivitet, trening og bespisning. Den vil også være ideell for mindre arrangementer. Bruk av vegetasjon og varme materialer med variert møblering gjør dette arealet til attraktive oppholds- og møteplasser reservert for leietakere.

En arbeidsplass med det lille ekstra

GENERELL ETASJE

TOPPETASJE

Content by VY communication