storoslo
Logo

Timbre er den karakteristiske kvaliteten ved et musikkinstrument eller en sangstemme, klangfargen som skaper særpreg, egenart og personlighet. Og for dette prosjektet passer navnet perfekt.

TIMBRE SKAL BLI DET HYGGELIGSTE NABOLAGET I SENTRUM

2023 

Boligene i Timbre ligger ideelt plassert, midt imellom den sjarmerende småhusbebyggelsen og de urbane tilbudene i sentrum av Lillestrøm. Her får du en perfekt blanding av moderne løsninger som gjør livet enklere og mer effektivt, og det gode, gamle naboskapet som gjør hverdagen hyggeligere. Møteplasser der det føles naturlig å slå av en prat, sette seg ned og ta en kaffe – eller bare nikke og si hei – finner du både i og mellom byggene.

<h1><strong>1886</strong></h1>

1886

I 1886 starter Østbanernes Forbruksforening sitt første utsalg i Bispegata i Oslo. Ideen bak foreningens utsalg var å skaffe rimeligere matvarer og forbruksartikler til lavtlønnede jernbanefolk. Jernbanefolket har betydd mye for utviklingen av velferdsstaten slik vi kjenner den i dag.

ET NAVN MED VERDIFULLT INNHOLD

1886 – 2023

Dette området har betydd mye for mange, lenge. En dyp, medmenneskelig resonans som fremdeles sitter i veggene er Østbanens Forbruksforening, en virksomhet som skaffet rimeligere matvarer og forbruksartikler til jernbanefolk. Dette var omsorg og medmenneskelighet satt ut i praksis, familier med mange metter å munne fikk nok til alle. En lysere tone var Snacken – kjent for verdens beste karbonadesmørbrød, hockeyspill med glassplate og en jukebox hvor The Beatles «Girl» ble spilt rekordmange 21 ganger etter hverandre. Snacken ble et sentralt samlingssted for byens ungdommer, og opphavet til mange gode minner. Og en del barn. 

Forbruker’n og Snacken er borte, men ånden stedene hadde skal vi ta vare på. Timbre skal bli det hyggeligste nabolaget i sentrum, hvor mennesker skaper gode relasjoner og vennskap. Et strøk i byen med variasjon, impulser og god stemning. Akkurat det et godt stemt instrument kan skape.

BOLIGENE

2026

Antall leiligheter

160

2 - 4 roms

Ca. 30 -140 kvm

Næring

Kaféer og butikker

Felles verksted

Sykkel og ski-prepp

Felles takterrasse

Sone-inndelt med kjøkken og grill

BOLIGENE

Hyggelig inne


De komfortable leilighetene kommer i mange varianter, her er det enkelt å finne den som passer akkurat til deg. Den gode følelsen av en ny bolig vil ønske deg velkommen første gang du går gjennom inngangsdøren, alt rundt deg er splitter nytt og du vil bruke minimalt med energi og ressurser på vedlikehold. 

Alle får sin private uteplass, de fleste i form av balkonger. Du kan også nyte ettermiddagssola på en av de soneinndelte takterrassene, omgitt av planter og sittegrupper. Det blir god plass både for trening og mindre arrangementer. Samtlige leiligheter får gode oppbevaringsløsninger i tillegg til en praktisk kjellerbod og det blir rikelig med sykkelparkering, både ute og inne. Det blir også et felles rom for sykkelreparasjon, skismøring og andre hobby-aktiviteter.

... og hyggelig ute

I Timbre er det lagt stor vekt på gode uteområder. Boligene kranser rundt en frodig kvartalshage med flere sitteplasser og lekeplasser. La humøret bestemme om du vil finne et rolig hjørne, eller en plass som inviterer mer til sosial omgang. Det to verneverdige, typiske “Lillestrømshusene” fra 1890 blir et av de aller hyggeligste innslagene i Timbre, og er med på å gi prosjektet ekte særpreg. Planene er at disse skal brukes til kafédrift. For å sørge for et godt og komplett tilbud gjennom dagen er også det øvrige tilbudet på bygulvet en nøye planlagt sammensetning av hyggelige butikker og spisesteder.

Her får du en perfekt blanding av moderne lønsinger og det gode, gamle naboskapet

Salgsstart 1. halvår 2025

Byggestart 2. halvår 2025

Innflytting fra våren 2027

BELIGGENHET

Perfekt plassert - ha glede av både
det landlige og det urbane


Timbre vil ligge mellom “nye” og “gamle” Lillestrøm, der sentrum og hagebyen Volla møtes. Her får du gangavstand til butikker, torg, kulturtilbud og kino, og kort vei til promenaden langs Nitelva, Nebbursvollen friluftsbad, Lillestrøm Idrettspark og Sørum gård. På nordsiden ligger Lillestrøm kirke med tilhørende parkområde, og Vollaparken på vestsiden. 

Nittedalsgata bussholdeplass i Adolph Tidemands gate ligger i hjørnet av tomten, og mindre enn en halv kilometer unna finner du toget som tar deg til både Oslo S og OSL på 10 - 15 minutter. Det betyr at du faktisk kommer deg til sentrum av Oslo langt raskere enn mange som bor i hovedstaden. Lillestrøm er en av Europas fremste sykkelbyer, og Timbre grenser mot flere viktige forbindelsesårer for sykkel. Alle skoletrinn ligger i kort gåavstand, barneskolen bare et par kvartaler unna. 

Meld interesse
 

Kontakt eiendomsmegler

Content by VY communication