storoslo

Nå starter salget av trinn 2 i Skolebakken

Nå kommer de siste leilighetene i Skolebakken K til salgs. 54 selveierleiligheter fra 35-132 kvm BRA, fordelt på Tunhus Nord og Tunhus Sør. Som interessent får du muligheten til å forhåndskjøpe din nye drømmeleilighet midt i sentrum av Kolbotn.

Byggingen av trinn 1 i Skolebakken K er i gang på den gamle bankplassen på Kolbotn. Her bor du tett på servicetilbud, kultur, kollektivtransport og naturopplevelser. Dagligvarehandelen kan du enkelt gjøre i nærbutikken som åpner på gateplan i Torghuset vendt ut mot Kolbotnveien. Rett over veien har du også bakeri og en fiskebutikk. Skal du til Oslo går du til togstasjonen på to minutter, hvor toget bruker cirka et kvarter inn til Oslo sentrum.

Moderne leiligheter for ulike livssituasjoner

Leilighetene i trinn 2 får arealeffektive planløsninger, god takhøyde, lyse oppholdsrom, store vindusflater, gulvvarme og balkong eller markterrasse. De to byggene i salgstrinn 2 får fem boligetasjer med underliggende garasje- og sportsbodanlegg. Her blir det mindre, effektive 2- og 3-roms leiligheter og større leiligheter med romslig balkong/terrasse. De to toppleilighetene vil få store, private takterrasser og panoramautsikt over Kolbotn og Kolbotnvannet.

Her kan du se et utvalg av leilighetene som kommer i trinn 2: 

2-roms på 35 kvm til 2 800 000,-
2-roms på 50 kvm til 3 700 000,-
3-roms på 88 kvm til 7 300 000,-
3-roms på 94 kvm til 7 500 000,-
4-roms på 132 kvm til 11 500 000,-
Unik toppleilighet på 130 kvm til 13 900 000,-

 Forhåndssalg

Leilighetene i byggetrinn 2 er de siste som kommer for salg i Skolebakken K. Melder du deg som interessent for prosjektet, får du eksklusivt muligheten til å sikre deg din drømmeleilighet før byggetrinnet kommer for salg i det åpne markedet.

Forhåndssalget åpnes kun for registrerte interessenter og gjennomføres med budfrist onsdag 03.03.2021. Som interessent mottar du veldig snart prospekt, plantegninger og soldiagram i god tid før budfristen.   

Kontakt megler for privatvisning allerede nå

I vårt visningslokale kan du se modell av prosjektet, standard leveranse på veggfarge, gulv, kjøkken og bad. Visningslokalet er flyttet til DNB kontoret lokalisert på Kolbotn torg ettersom vi har startet byggingen av trinn 1.

I DNB Eiendom ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko, og vil i den forbindelse kun avholde privatvisninger. For å bidra til å begrense virusspredningen, tar vi kun imot de som har avtalt visning med megler i forkant. Ønsker du digital visning er det selvfølgelig mulig. Kontakt megler på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor helsedirektoratets krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt.


Bjørn Skar

bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336


Tonje Adolphsen

tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781

Meld interesse