storoslo

Utforsk de ulike ledige leilighetene

---

Leiligheter mellom 60-90 kvm

Lyst på større plass? Eller kanskje mindre? Da kan det være en 3-roms leilighet mellom 60-90 kvadratmeter du trenger. Her får du en splitter ny leilighet uten vedlikeholdsbehov i mange år fremover, samtidig som du har god plass til familieforøkelse, egne hobbyer og familie- og vennebesøk.

Disse leilighetene får svært god plassutnyttelse og åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir et lyst og trivelig oppholdsrom, og i stuen er det god plass til både spisebord og sofakrok.

Fra stuen er det utgang til balkong eller markterrasse. Badet blir lekkert innredet med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Her er det også plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Pris 4.990.000-6.975.000,- / 60-90 kvm BRA / 2 soverom / 1-5. etasje

Leiligheter mellom 60-90kvm:

Leiligheter over 90 kvm

Trenger du plass til mange eller til mye, er dette leilighetene for deg.

Leilighetene over 90 kvadratmeter har tre eller fire soverom. De er lyse og lekre med god beliggenhet, gjennomtenkte løsninger og gode lysforhold. Her har vi lagt stor vekt på arkitektur, funksjonelle planløsninger og god standard. Disse leilighetene får hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett med deilig vannbåren gulvvarme. Boligene får også et balansert ventilasjonsanlegg og stor balkong eller markterrasse.

Pris 6.750.000-11.850.000,- / 90-131 kvm BRA / 2-3 soverom / 2-5. etasje

Leiligheter over 90kvm:


Velkommen inn i D-C402, Tunhus Nord

En romslig 3-roms hjørneleilighet med god, vestvendt balkong på 15 kvm. Leiligheten byr på god romløsning med et luftig oppholdsrom, store vindusflater og gjennomgående god standard med flotte kvaliteter.

Noen høydepunkter:

- Delikat Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Electrolux.
- To lekre baderom
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Lys enstavs hvitpigmentert eikeparkett på gulvene.
- Store vindusflater og god takhøyde bidrar til at leilighetene blir lyse og romslige.
- Mulighet for privat p-plass i parkeringsanlegget.
- Sykkelrom i kjeller, samt et verksted hvor du kan skru på sykkelen og smøre ski.
- Fellesrom med kjøkken som kan benyttes til sosiale sammenhenger.

Se Finn annonse


Velkommen inn i B501, Torghus sør

Visningsleiligheten er en spektakulær gjennomgående leilighet med god takhøyde og to solrike balkonger. Leiligheten har en fantastisk planløsning med to soverom, to bad, to balkonger og stor stue-kjøkkenløsning.  Fra stuen er det utgang til stor og luftig balkong med gode solforhold. 

Se i boligvelger

Meld interesse