storoslo

Skolebakken K er et
Heime-prosjekt!

Skolebakken K er en del av det anerkjente bo- og trivselskonseptet Heime! Via en app får du en enklere hverdag i felleskap med gode naboer.

Hva er Heime? 

Heime er et bærekraftig og sosialt bokonsept som bidrar til økt felleskap, tilhørighet og mer sosiale og veldrevne sameier. Gjennom fysiske og digitale møteplasser, enkle ordninger for deling og en brukervennlig kommunikasjons-app blir det enklere å treffes, booke fellesarealer, låne verktøy av naboen, stifte vennskap og dyrke det sosiale.

Hvordan? 

Alle som flytter inn Skolebakken K, får tilgang til Heime-appen. Her finner du all informasjonen du trenger, enten du vil melde deg på ukens sosiale aktivitet, planlegge en aktivitet selv, spørre naboer om hjelp, booke fellesrom eller bestille en taxi.

Del på godene 

At alle har egen drill og gardintrapp er lite miljøvennlig og lite økonomisk. Med gode naboer rett over gangen, kan man jo bare låne! Med Heime ombord setter vi utlån og nabohjelp i system. 

I Heime-appen finnes en egen funksjon som heter «Den hjelpsomme naboen». Her kan man enkelt spørre naboene om hjelp til alt mulig – og si ja til å hjelpe eller låne bort til andre. Enkelt, og trygt. 

Book fellesarealer

Skolebakken K har innendørs fellesareal med kjøkken og WC som enkelt kan lånes. Rommet passer perfekt til bursdagsfeiringer, felles middager, vinkvelder, matlaging og -kurs, spillkvelder, filmkvelder og annet beboerne måtte ønske. 

Skolebakken K får også en petanque-bane på utsiden av felleslokalet. Her kan beboerne booke tid for private turneringer og felles arrangementer. På fellesverkstedet kan ski og sykler vaskes, preppes og repareres, eller enkle kurs avholdes. 

Uansett hva du ønsker å melde deg på eller booke, sjekkes tilgjengelighet og reservasjon enkelt i appen.

Bli med på sosiale aktiviteter

Heime arrangerer egne aktiviteter eksklusivt for beboerne i Skolebakken K. I appen kan du melde deg på, og har full oversikt over hva som skjer når i din egen aktivitetskalender. Du kan også arrangere egne sosiale aktiviteter.

Bestill taxi, take away med mer – rett i appen

Det er lett å glemme en bursdag. Og det er ikke alltid man har tid eller lyst til å lage middag selv. Da er det kjekt å ha et utvidet servicetilbud i Heime-appen. Herfra kan man enkelt bestille vaskehjelp, taxi, take away, frisørtime og mer som tilbys i nærområdet.

Meld interesse