storoslo

Velkommen til tomtevisning med lift i Skolebakken K

Tirsdag 16.06.20 fra klokken 16-19 inviterer vi til ny liftvisning i Skolebakken K. Bli med 20 meter opp fra bakken og opplev den flotte utsikten fra de ulike etasjene. På liftvisningen blir det lett servering og mulighet for en uforpliktende prat med både megler og utbygger.

Vi har den siste tiden solgt flere leiligheter i prosjektet og vi er glade for at samfunnet nå vender tilbake mot normalen. Vi er nå utsolgt for to-roms leiligheter i salgstrinn 1, men vi har fortsatt mange flotte 3 og 4-roms leiligheter igjen.

I Skolebakken har vi slått sammen noen mindre leiligheter for å møte etterspørselen etter store leiligheter i sentrum av Kolbotn. Disse leilighetene har også fått større balkonger med gode solforhold. Toppleilighetene har også fått nye planløsninger med flere unike kvaliteter.

Lurer du på hva som gjør at prosjektet Skolebakken K skiller seg ut i Kolbotn?

De 110 leilighetene bygges midt i Kolbotn sentrum med kort avstand til alt du trenger i hverdagen. Du har bare 200 meter til togstasjonen med dagligvare, treningssenter og Kolbotn torg rett utenfor døren. Ønsker du kulturelle påfyll er Kolben bare noen hundre meter unna.


I tillegg har vi vært svært opptatt av materialvalg og praktiske løsninger i dette prosjektet. Leilighetene får lys og god romfølelse med minimum 2,6 meter takhøyde og store vindusflater. Videre leveres leilighetene med vannbåren gulvvarme, enstavs eikeparkett og med store fliser på badene. Kjøkken leveres fra Sigdal eller tilsvarende leverandør og alle leilighetene får egen privat balkong, terrasse eller markterrasse. En av fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet er at du selv kan være med å påvirke hvordan ditt nye hjem skal bli. Er du tidlig ute med å kjøpe leilighet i Skolebakken K, får du god tid til å sette preg på ditt nye hjem under tilvalgsprosessen. 

Ta kontakt med en av våre meglere for en hyggelig boligprat. 

Bjørn Skar
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336

Tonje Adolphsen
tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781