storoslo

Topp moderne leiligheter i sentrum av Kolbotn

Flytter du inn i en nyoppført leilighet trenger du ikke å tenke på oppussing eller vedlikehold. Vi har vært svært opptatt av materialvalg og praktiske løsninger i Skolebakken K. Blant annet leveres alle leiligheter med moderne kjøkken fra anerkjent leverandør med integrerte hvitevarer og bad med rene og delikate linjer. 

Etter stor etterspørsel av større leiligheter har vi valgt å slå sammen 10 leiligheter til 5 større med ideell planløsning, store balkonger og med gode solforhold. Av disse sammenslåtte leilighetene er to allerede solgt.

Er du rask har vi fortsatt tre sammenslåtte leiligheter igjen: 

C403
C304
B501

Vi har også en helt unik toppleilighet i Torghus Vest til salgs med stor takterrasse på hele 87kvm med meget gode solforhold. For å se alle leilighetene i prosjektet KLIKK HER.

På en av Kolbotns mest attraktive tomter, rett i nærheten av kultur, shopping og Kolbotn stasjon. Toget tar bare 12 minutter til Oslo og du har allerede alt du trenger i hverdagen rett utenfor døren. 

Våre meglere i DNB eiendom har visning hver torsdag fra klokken 17-18. Det er også mulig å komme innom DNB- kontoret på Kolbotn senter for en uforpliktende prat med megler. Ønsker du egen privatvisning er det selvfølgelig mulig.  Ta kontakt med våre meglere for en hyggelig boligprat! Har du spørsmål tilknyttet prosjektet?

Ta kontakt med en av våre meglere:

Bjørn Skar
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336

Tonje Adolphsen
tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781