storoslo

Skolebakken K får fasader av naturlige materialer - Salgsstart 7. november

Bokvalitet og bærekraft har stått i fokus under utformingen av boligprosjektet Skolebakken K. Dette gjenspeiles særlig i materialbruken utendørs, hvor vi har hentet inspirasjon fra naturen.

I november kommer to av de totalt fire arkitekttegnede byggene i Skolebakken K for salg. Her bor du i et attraktivt område, rett i nærheten av kultur, shopping, trening, restauranter og natur. Leilighetene bygges som 2-4 roms med størrelser fra 35-134 kvm.

Salgstrinn 1 består av 61 leiligheter, og er fordelt på de to torghusene.

Torghus sør – fasade av teglstein
Bygget nærmest Kolbotnveien og Kolbotn sentrum er prosjektets sørligste bygg. Dette vil kles i varm, rødbrunteglstein. Tegl er et vakkert og naturlig fasademateriale som puster og bidrar til lydisolering fra utendørs støykilder som for eksempel trafikk. 

Torghus vest – sølvgrå fasade av termoask
Bygget lengst vest vil kles i en grånet trekledning, trolig av termoask. Ask er et hardt treslag som er mer eller mindre kvistfritt. Termoask er varmebehandlet slik at den blir og mer hardfør og vedlikeholdsfri. Uten overflatebehandling får termoask en vakker sølvgrå patina, akkurat som ubehandlet teak.

Salgstrinn 2 består av de to tunhusene. Disse leilighetene kommer for salg i 2020.

Tunhus nord – kles med lys teglstein
Bygget lengst nord vil kles i et keramisk materiale bestående av lys grå, gul og hvit teglstein som tilsammen gir bygget en lys, men varm fargetone. 

Tunhus sør – varm trekledning
Det midterste bygget i Skolebakken K er vendt mot Ormerudveien og vil kles i en trekledning med et varmere preg. Også her vil det bli brukt et vedlikeholdsfritt materiale, trolig oljet sedertre, beiset gran eller varmebehandlet malmfuru - som alle er naturlig fuktavvisende. Malmfuru er for eksempel ferdig impregnert fra naturens side.

Det er allerede nå mulighet for en-til-en samtaler med våre prosjektmeglere Tonje og Bjørn.


Bjørn Skar
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336

Tonje Adolphsen
tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781