storoslo

Kjære interessenter av Skolebakken K!

Skolebakken K begynner virkelig å ta form på tegnebrettet og vi gleder oss til å vise dere mer av prosjektet.

Om kort tid kommer to av de totalt fire arkitekttegnede byggene i Skolebakken K for salg. De to torghusene i syd er de første byggene som vil komme for salg.


Her bor du i et attraktivt område rett i nærheten av kultur, shopping, trening, restauranter og natur. Jobber du eller drar du ofte til Oslo? I Skolebakken K bor du 150 meter fra Kolbotn togstasjon hvor toget til Oslo tar 12 minutter.Prosjektet består av leiligheter fra 2-5 roms med størrelser fra 35-165 kvm. Leilighetene vil få god standard med blant annet vannbåren varme i gulv, enstavs eikeparkett og vinduer uten lister. Alle leilighetene vil få egen balkong eller markterrasse hvor du kan dyrke dine egne tomater eller nyte solen. Noen av toppleilighetene vil også ha flotte private takterrasser, hvor man kan nyte sene sommerkvelder i fred og ro eller invitere venner på middag.Som kjøper av leilighet i Skolebakken K vil du få muligheten til å kjøpe din egen parkeringsplass tilrettelagt for el-billading. Det jobbes også for å få på plass en bildelingsordning for beboere som kun bruker bilen en gang iblant.

Om kort tid vil det være mulighet for en-til-en samtaler med våre prosjektmeglere Tonje og Bjørn. De vil på et tidlig tidspunkt gi deg detaljert innsikt i prosjektet og dermed grunnlag for hvilken leilighet/ leiligheter som kan være spennende for deg. De vil også være behjelpelige med å lose deg gjennom hele kjøpsprosessen inkl. salg av eksisterende bolig og finansiering av den nye.

Kontakt en av våre prosjektmeglere:

Bjørn Skar
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336

Tonje Adolphsen
tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781