storoslo

Riktig god jul og godt nyttår fra Stor-Oslo Eiendom

Vi i Stor-Oslo Eiendom vil gjerne ønske dere en riktig god jul og godt nyttår. Vi vil takke for interessen rundt prosjektet vårt, og vi gleder oss stort til videre dialog med dere i 2020!

I Skolebakken K legger vi stor vekt på den gode standarden i leilighetene. Alle leiligheter vil som standard bli levert med store vindusflater, en stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og integrerte hvitevarer.


Det er mange ulike fordeler med å kjøpe en ny leilighet og du kan selv være med på å påvirke hvordan ditt nye hjem skal bli. Er du tidlig ute og kjøper leilighet i Skolebakken K får du også god tid til å sette preg på ditt nye hjem. Du kan kostnadsfritt velge mellom et lyst og et mørkt fargekonsept når det gjelder farger på vegger, kjøkkeninnredning og dører, se illustrasjon over og les mer om dette i prospektet. I tillegg er det mulig å gjøre innrednings, material- og fargevalg utover det som er inkludert i prisen og vi ønsker i tilvalgsprosessen å legge godt til rette for at du kan tilpasse din nye drømmeleilighet. Dersom du ønsker å se hvordan de ulike fargekonseptene ser ut samt ta en uforpliktende prat med våre meglere må du gjerne besøke vårt visningssenter i Kolbotnveien 6.

Invitasjon til tomtevisning med lift

Lørdag den 18. januar klokken 13.00 inviterer vi alle våre interessenter til liftvisning i Kolbotnveien 6.

Her vil utbygger og megler være tilstede og dere vil kunne få et godt overblikk over Skolebakken K samt mulighet til å få svar på eventuelle spørsmål.

Håper vi ses!

Lurer du på hvordan solforholdene blir for Torghusene?
Sjekk ut soldiagrammet på prosjektets nettside SkolebakkenK.no.

Har du spørsmål om Skolebakken K?
Ta kontakt med en av våre meglere:

Bjørn Skar
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336

Tonje Adolphsen
tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781