storoslo

Høy aktivitet i 2021 

Hvordan går fremdriften?

Det er for tiden full aktivitet på byggeplassen for trinn 1 og BundeBygg Entreprenør er nå godt i gang med grunnarbeidene. Uttransportering av masser pågår og den første sprengningen av fjell er rett rundt hjørnet. Grunnarbeidene vil pågå inn i sommeren og over ferien før betongarbeidene starter opp for fullt i august. Det betyr at vi vil se at Torghus Sør og Vest for alvor tar form utover høsten og vinteren. Byggearbeidene for trinn 2, Tunhus Sør og Nord håper vi å igangsette rett over sommeren. 

I tillegg er det også gledelig å meddele at det stadig selges leiligheter i Skolebakken K. Det er i løpet av 2021 solgt over 25 leiligheter i trinn 1 og 2 og det er nå få leiligheter igjen i Torghus Sør og Vest. Over 30% av leilighetene i trinn 2 er også allerede solgt.

Du kan se alle ledige leiligheter her


Tilvalg

Ettersom byggearbeidene nå er godt i gang er tilvalgsprosessen for leilighetene i trinn 1 igangsatt. Dette vet vi det er mange som ønsker å være en del av og det er nå du har muligheten til å sette ditt eget preg på ditt nye hjem. Vi vil frem mot sommeren gjøre tilvalg på kjøkken, parkett, farger og eventuelle øvrige tilpasninger du måtte ønske. I tillegg til tilvalgsprosess har du også mulighet til kostnadsfritt å velge mellom to ulike fargekonsepter, mørkt og lyst.  

 

Nytt visningssenter

I forbindelse med byggestarten er visningssenteret nå flyttet til Sentrumsgården i Kolbotnveien 6, vis-à-vis tomten til prosjektet. Visningslokalet er tydelig merket på døren og ligger i 2 etg. Ettersom smittesituasjonen nå er under bedre kontroll vil i tiden fremover ha fast visningstid hver torsdag fra klokken 17-18. Allikevel vil vi avholde 1-1 visninger så tid må avtales på forhånd. Ønsker du visning på et annet tidspunkt er det selvfølgelig også mulig.

Ta kontakt med en av våre meglere for en hyggelig boligprat! 

 

Meld interesse
 


 

Bjørn Skar

Prosjektmegler
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336


 Thomas Eriksen

Prosjektmegler
thomas.eriksen@dnbeiendom.no
T: +47 918 71 915