storoslo

Høy aktivitet i Skolebakken K!

Kjære interessenter,

Det er fortiden høy aktivitet i Skolebakken K og vi nærmer oss innflytting med stormskritt. Over 70% av leilighetene i prosjektet er nå solgt og det er bare 34 ledige igjen. Alle de fire byggene er støpt til full høyde og råbyggene er ferdig etablert på tomten.

I Torghusene pågår montering og etablering av alle innvendige vegger og vi kan for alvor se at leilighetene begynner å ta form. Torghusene har nå også fått grønne flotte sedum-tak.  I Tunhusene arbeides det for tiden med å klargjøre for taktekking og forberedende arbeider for konstruksjonene på tak, arbeider med yttervegger begynner snarlig. Fremdriften på byggeplass går som planlagt.

Boligene i første salgstrinn i Torghus vest og sør forventes overlevert Q3 2023 før boligene i salgstrinn 2, Tunhus sør og nord forventes overlevert Q4 2023. 

I mellomtiden har vi gleden av å invitere til byggeplassvisning for leilighetene i salgstrinn 2, onsdag 02.11.2022. Ettersom det fortsatt er en byggeplass med høy aktivitet vil det ikke være mulig å få sett alle leiligheter, men det vil være mulig å få se noen utvalgte leilighetstyper i Tunhus sør og nord.

Prosjektets eiendomsmeglere i DNB Eiendom, prosjektledelsen fra Stor-Oslo Eiendom samt representanter fra BundeBygg Entreprenør vil være tilstede for omvisning på byggeplassen samt besvare de spørsmålene du måtte ha.

Byggeplassvisning onsdag 02.11.2022 fra klokken 16:00-19:00

Ta kontakt med prosjektets eiendomsmeglere for å melde deg på byggeplassvisning.