storoslo

Et nytt hjem gir deg tid til overs

I Skolebakken K får du mer tid til det du liker – familie, venner eller deg selv. Her bor du urbant og landlig med kultur, shopping, trening og natur rett utenfor døren.

Et nytt hjem gir deg mulighet til å bruke tid på det du liker

For at du enkelt skal kunne smøre skiene dine, vil det leveres en felles smørebod tilknyttet byggene i Skolebakken K. Her kan du gi skiene dine oppmerksomheten de fortjener før du begir deg ut på en tur i skogen.


Tur- og aktivitetsmuligheter på alle kanter

Bare en 5 minutters kjøretur fra Skolebakken K har du tilgang på flotte skiløyper i Sør- og Østmarka. Lysløypen fra Fløisbonn er et fint utgangspunkt og herfra kan du gå lange skiturer i retning Stallerudhytta og videre innover. Områdene er populære og prepareres godt gjennom hele vinteren.

Av andre turer i nærheten er Kolbotnvannet og Gjærsjøen rundt populære turer. På henholdsvis 3,5 og 18 kilometer finnes det muligheter for alle både til fots og på sykkel.

Fellesarealer for lek og sosiale sammenkomster 

Skolebakken K vil få grønne og gode fellesarealer ute. Her kan du grille middagen ute eller leke med barna. Oppholdsarealet på tunet vil få en grill alle beboere kan benytte seg av, lekeapparater for de minste og en egen bane for petanque. Mellom husene på tunet vil du finne mange naturlige møteplasser, og ved Torghuset helt i syd blir det næringsarealer og et offentlig torg. 

Fellesrom for de hyggelige stundene  

Som beboer i Skolebakken K får du også tilgang til et fellesrom alle kan benytte seg av. Rommet leveres med kjøkken og toalett, og det vil være opp til sameiet hvordan det skal innredes og benyttes. Kanskje blir det et rom for yoga, sameiermøter, feiring eller konfirmasjon? 

En bod for de aktive

For å kunne gjøre det enklere for deg som beboer å skifte hjul på sykkelen om sommeren eller smøre ski om vinteren vil det bli en felles bod du kan benytte til nettopp dette.