storoslo

Byggetrinn 2 kommer for salg første kvartal 2021!

I løpet av første kvartal 2021 vil vi presentere byggetrinn 2 i Skolebakken K. Byggetrinn 2 består av 54 nye selveierleiligheter fra 35 til 132 kvm fordelt på to bygg med fem boligplan og underliggende garasje- og sportsbodanlegg.

Leilighetene er utformet med hensyn til ulike livssituasjoner og byggetrinn 2 vil bestå av effektive 2 og 3-roms samt romslige 3 og 4-roms med store uteplasser og gode solforhold. Det vil også være 2 toppleiligheter med store private takterrasser og panoramautsikt over Kolbotn og Kolbotnvannet. Dette blir de siste leilighetene som legges ut for salg i Skolebakken K.  

Som interessent for dette prosjektet vil du eksklusivt få mulighet til å sikre deg din drømmeleilighet før byggetrinnet legges ut i det åpne markedet. Vi vil sende deg prospekt, plantegninger, soldiagram og prisliste i god tid før budfrist. Forhåndssalget vil gjennomføres kun for interessenter i løpet av første kvartal 2021 og du vil være den første som mottar informasjon om når det gjennomføres samt alt av salgsmateriell. 

I vårt visningslokale vil vi kunne vise frem modell, standard leveranse på veggfarge, gulv, kjøkken og bad. Visningslokalet er nå flyttet til DNB kontoret lokalisert på Kolbotn senter ettersom vi har startet byggingen av trinn 1.  

Byggingen av de første 56 leilighetene i byggetrinn 1 er allerede godt i gang og vi har også flere fine leiligheter igjen i dette trinnet. Du kan se hvilke leiligheter vi har igjen her:


Det er faste priser i prosjektet, og dersom det er flere kjøpstilbud på samme bolig vil det bli loddtrekning. Er du nysgjerrig på å vite mer om leilighetene som kommer i byggetrinn 2, eller bare vil vite mer om prosjektet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av prosjektets eiendomsmeglere. Vi vil sende ut løpende informasjon vedrørende forhåndssalget og når det gjennomføres i ukene som kommer. Så fort salgsmateriellet foreligger vil vi sende ut dette eksklusivt til deg som interessent. 

Vi vil ønske velkommen til forhåndsvisninger før salgsstart i vårt visningssenter i løpet av februar og frem til salgsstart. 

Vi gleder oss til å møte deg!


Visninger

I DNB Eiendom ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko, og vil i den forbindelse kun avholde privatvisninger. For å bidra til å begrense virusspredningen, tar vi kun imot de som har avtalt visning med megler i forkant. Kontakt megler på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor helsedirektoratets krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt.

Bjørn Skar
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336

Tonje Adolphsen
tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781