storoslo

Byggestart for salgstrinn 2

Kjære interessenter for Skolebakken K, 


Det er solgt 26 av 54 leiligheter i salgstrinn 2 som betyr at vi nå starter byggingen også av dette salgstrinnet. De 54 leilighetene i salgstrinn 2 har blitt svært godt mottatt i markedet og det er veldig hyggelig å se den gode etterspørselen for prosjektet. 

Entreprenøren er ferdig med alle grunnarbeider på tomten og har startet betongarbeidene for parkeringskjelleren og de to første byggene i salgstrinn 1, Torghus sør og vest. Grunnarbeidene er også ferdigstilt for trinn 2 og BundeBygg entreprenør vil begynne betongarbeidene for de to byggene i trinn 2 i løpet av første kvartal 2022. Allerede til påske neste år vil vi se Torghus vest og Torghus sør i trinn 1 reist til full høyde. Leilighetene i salgstrinn 1 estimeres overlevert i løpet av 2/3 kvartal 2023 før boligene i salgstrinn 2 estimeres overlevert 3/4 kvartal 2023. 

Kundeundersøkelse

I høst gjennomførte vi en kundeundersøkelse blant kjøperne våre. Der er det mange som trekker frem den gode beliggenheten, høy boligstandard og funksjonelle planløsninger som viktig for at de valgte nettopp dette prosjektet.

 


Tilvalgsprosess salgstrinn 2

Dersom du velger å kjøpe leilighet i Skolebakken K trinn 2 så starter snart den spennende prosessen som gir kjøpere mulighet til å velge sin stil på interiør og innredning. Vi tilbyr kostnadsfrie valgmulighet mellom prosjektets interiørkonsepter og tilbyr tilvalgsmuligheter som gjør at du som kjøper kan sette ditt personlige preg på leiligheten din. Dette er en av fordelene kjøpere som er tidlig ute får ved kjøp av bolig i Skolebakken K. Konseptet gjelder farger på vegger, kjøkkeninnredning samt dører. 

Leiligheter med god og moderne standard 

Som standard leveres alle leiligheter med lys enstavs hvitpigmentert eikeparkett, som passer godt til både det lyse og mørke fargekonseptet. Vinduer leveres listfrie med en mørk ramme som gir leilighetene et moderne utrykk. Den moderne stilen gjenspeiles også på badet som vil få store hvite fliser på vegg og mørkegrå fliser med steinstruktur på gulv. Baderomsinnredningen vil leveres med et tidløst hvitt utseendene som standard. Tilbehør som knagger leveres i krom.

Alltid hatt lyst på et høyt juletre?


I Skolebakken K får alle leilighetene minimum 2,6 meter takhøyde. I de to øverste etasjene får de fleste leilighetene fra 2,9 til 4 meter takhøyde. Sjekk ut prosjektets boligvelger for å se takhøyden i de forskjellige ledige leilighetene i Tunhus nord og sør. 

Se alle ledige leiligheter her: 

Utforsk boligvelger

Velkommen på visning! 

Visningssenteret er nå flyttet til Sentrumsgården i Kolbotnveien 5, vis-à-vis tomten. Vi har faste visninger hver torsdag fra klokken 16-17. Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale tid! 

Meld interesse for prosjektet
 

Logo


 

Bjørn Skar

Prosjektmegler
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336


 Thomas Eriksen

Prosjektmegler
thomas.eriksen@dnbeiendom.no
T: +47 918 71 915