storoslo

Siste nytt fra Sentrumskvartalet 


Vi viser til tidligere utsendte nyhetsbrev. Prosessen med myndighetsbehandlingen i kommunen har dessverre tatt lengre tid enn estimert i tidligere nyhetsbrev, men nå har vi tro på at de vil vedta regulering innen kort tid!

Vi hadde håpet at prosjektet skulle være ferdig regulert og vedtatt i kommunen i løpet av 2021, men slik gikk det ikke. Nå ligger prosjektet an til å vedtas i kommunen denne våren, og det er vi glade for! Det betyr at vi håper å sette i gang salget i løpet av 2022 om alt går som planlagt. Første byggetrinn vil bestå av ca. 80 leiligheter og vil deles i to salgstrinn, og blir den første delen av Sentrumskvartalet som legges ut for salg. 

Våre ambisjoner er at Sentrumskvartalet skal bli det nye «hjertet» i Ski sentrum! Sentrumskvartalet blir beliggende rett ved togstasjonen og storsenteret. Prosjektet skal bygges med en spennende miks av flotte boliger, hyggelige butikker, spisesteder, kaféer og grønne, innbydende uteplasser.

Vi har allerede startet på utviklingen av tomtene. Den gamle Shell-stasjonen er revet og grunnen er sanert og forberedt til den kommende byggeprosessen. 

I påvente av at prosjektet skal vedtas i kommunen og byggingen kan starte, etablerer vi akkurat nå en pumptrack-bane (en sykkelbane med doserte svinger og kuler) på den gamle Shell-tomta sammen med St1. 

Pumptrack-banen vil stå ferdig rett etter påskeferien og vi inviterer til åpning av denne tirsdag 26. april kl 18.00.

Til åpningen kommer en av Norges beste BMX-syklister Philip Olafsen for å ha et oppvisningsshow, før det blir mulighet for store og små å teste ut banen på egenhånd.

Håper dere vil komme på åpningen eller spre ordet til noen du tror har lyst til å komme og prøvesykle banen!

I mellomtiden ønsker vi dere en riktig god påske - og bare ta kontakt med oss om dere lurer på noe.

Eiendomsmegler:

Anders Borgen

E-post: ab@attentuseiendom.no

Telefon: 45 22 22 22

 

Boligsjef hos oss i Stor-Oslo Eiendom:

Mikkel Røisland

E-post: mikkel@soeiendom.no

Telefon: 90 64 60 90

 Påskehilsen fra alle oss som jobber med Sentrumskvartalet! :-)