storoslo

Vi nærmer oss salgsstart for Sentrumskvartalet

Prosjektets planprosess går stadig fremover og nærmer seg nå siste fase med stormskritt, og Plansaken skal opp til politisk sluttbehandling i løpet av høsten.
Det har tatt noe tid å få saken ferdigbehandlet, da kommunen ønsker å avklare en del overordnede føringer før prosjektet får sin endelige sluttbehandling. Det jobbes og planlegges nå mot salgsstart for første salgstrinn siste kvartal 2021/Q12022.


Vi har store ambisjoner for Sentrumskvartalet som blir beliggende rett ved togstasjonen og storsenteret. Prosjektet skal bygges med en spennende miks av flotte boliger, hyggelige butikker, spisesteder, kaféer og grønne, innbydende uteplasser. Dette ønsker vi å vise med å utarbeide en midlertidig park som et symbol på hva vi ønsker å få til i denne delen av sentrum. Vi ønsker å opparbeide denne parken utover høsten og vil komme med mer informasjon rundt dette når det nærmer seg.

Vi har også kommet langt i utformingen av leiligheter og vi gleder oss til å vise dere en variert sammensetning av attraktive, moderne og arealeffektive leiligheter med gode kvaliteter. Det vil tilbys leiligheter til alle i ulike livssituasjoner fra effektive 2-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter med private takterrasser. I tillegg vil leilighetene få tilgang til felles takterrasser med flott utsikt over Ski sentrum.

Vi gleder oss til å vise dere hvor fint dette blir!

Vi svarer deg gjerne på det du måtte lure på.

Megler Anders Borgen
E-post: ab@attentuseiendom.no
Telefon: 45 22 22 22

Prosjektleder salg og marked hos oss i Stor-Oslo Eiendom, Mikkel Røisland.
E-post: mikkel@soeiendom.no
Telefon: 90 64 60 90

Vi benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig god sommer!

Hilsen alle oss som jobber med Sentrumskvartalet 


Vi har også andre prosjekter i salg i Nordre Follo.
Se Skolebakken K - et boligprosjekt midt i sentrum av Kolbotn.