storoslo

Snart lanserer vi Sentrumskvartalet i Ski


Sentrumskvartalet skal bli det nye hjertet i Ski sentrum – det er dette som er ambisjonen til Stor-Oslo Eiendom. Her, rett ved togstasjonen og storsenteret, skal det bygges en spennende miks av flotte boliger, hyggelige butikker, spisesteder, kaféer og grønne, innbydende uteplasser. Målet er at du skal føle deg velkommen her fra første stund – uansett om du skal bo her, handle noe, nyte en matbit eller bare svinge innom for en kjapp kaffekopp.


Planleggingsfasen er nå på et stadium der vi blant annet holder på med utformingen av leilighetene, noe vi setter av god tid til. Det legges selvfølgelig stor vekt på at de nye hjemmene i Sentrumskvartalet blir attraktive, og ikke minst et godt sted å bo. Vi tar sikte på å kunne legge leilighetene ut for salg andre halvår 2021. Endelig dato for salgsstart avhenger av når vi får prosjektet godkjent. Prosjektet har vært gjennom førstegangsbehandling hos kommunen, og vi håper det snart nærmer seg endelig behandling. Vi gleder oss veldig til å komme i gang!

Vi svarer deg gjerne på det du måtte lure på.

Megler Anders Borgen
E-post: ab@attentuseiendom.no
Telefon: 45 22 22 22

Prosjektansvarlig hos oss i Stor-Oslo Eiendom, Carl Henrik Graff.
E-post: carl.henrik@soeiendom.no
Telefon: 97 51 20 42

Vi benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Hilsen alle oss som jobber med Sentrumskvartalet 😊

Er du interessert i å vite mer om oss? Se www.soeiendom.no. Vi har også andre prosjekter i salg i Nordre Follo. Se Skolebakken K - et boligprosjekt midt i sentrum av Kolbotn.