storoslo

Godt salg for Meierikvartalet

Denne høsten har Meierikvartalet lagt ut to nye salgstrinn i markedet. Tårnhus 3 ble lansert 20. august og det første Byhuset kom ut for salg 19. november. Så langt har begge salgsstartene vært en suksess, i likhet med resten av salgstrinnene i Meierikvartalet!

Tårnhus 3 er det tredje tårnet i Meierikvartalet, og ble lagt ut for salg 20. august. 

Tårnhus 3 er på 15 etasjer og inneholder 52 leiligheter fra 40 til 150 m2. Tårnhus 3 blir flott plassert midt i Meierikvartalet omringet av strøkstorg og gågater med koselige kafeer, restauranter og butikker. 

Tårnhus 3 har leiligheter for enhver smak og ethvert behov. Felles for alle leilighetene er flotte overbygde balkonger. Du kan for eksempel velge en effektive toromsleilighet, en romslig treroms hjørneleilighet eller hva med en fireroms penthouseleilighet på 150 m2 med lys fra tre sider, takterrasse og privat soveromsavdeling med bad, walk-in-closet og egen balkong.

I skrivende stund har Tårnhus 3 solgt 34 av 52 leiligheter. 


Byhus 1 ble lagt ut for salg 19. november, og er det femte salgstrinnet som legges ut i Meierikvartalet. 

Byhus 1 blir flott plassert langs Sørumsgata øverst i Meierikvartalet. Rett utenfor døren finner du strøkstorg, gågater, koselige kafeer, restauranter og butikker.  

Byhus 1 består av 65 leiligheter, hvorav 55 leiligheter ble lagt ut i dette salgstrinnet. Leiligheten omfatter 2, 3 og 4-romsleiligheter fra 42–96 m2. Kvalitetene på leilighetene i Byhusene er tilsvarende som for Tårnhusene. Alle leiligheter har balkong og de fleste leilighetene ligger inn mot det rolige kvartalet. Flere er gjennomgående med lys fra begge sider.

Det var god interesse ved salgsstart, og det er per nå solgt 13 leiligheter i salgstrinnet. Det er i hovedsak 2-romsene som er solgt, og kjøpere har kjøpt for å bo. 

Totalt for hele Meierikvartalet er salgsgraden 70 % , som vi er veldig fornøyd med og vi er spente på veien videre!