storoslo

Et levende landemerke

Målet med Meierikvartalet har hele tiden vært å skape et urbant sted der folk trives enten de bor her, jobber her eller bare er på besøk.

Det kommer ikke til å bli vanskelig å besøke deg som beboer i Meierikvartalet. Ikke bare ligger de rett ved et av landets beste kollektivknutepunkt og kun ti minutter fra både Oslo og Gardermoen. De kommer også til å være synlige fra mils omkrets. 

Tårnhusene blir de første høyhusene i Lillestrøm og er på mange måter et landemerke for den byfornyingen som foregår. Byen opplever økt innflytting og interesse fra næringslivet, noe som ikke er vanskelig å forstå med alle de unike kvalitetene Lillestrøms beliggenhet har. Tårnhusene i Meierikvartalet har også en del unike kvaliteter. Utsikten har vi allerede nevnt, men også kvalitetene på utearealene, byggematerialene og de tekniske løsningene gjør Tårnhusene og Meierikvartalet til et spesielt prosjekt. Med en bolig i Tårnhusene vil du bo i et levende landemerke, der en egen del av byen vokser frem under deg.

I tillegg til Tårnhusene består Meierikvartalet av RAND og to Byhus. Totalt skal vi bygge 350 leiligheter fordelt på flere bygg. I tillegg kommer flere spennende lokaler for handel samt et spennende kontorbygg.

Det skal være et sted der du har lyst til å slå deg ned på en benk eller ved et bord, treffe venner og ha det fint. Her skal du finne spennende butikker og koselige kafeer og restauranter, pluss gode fellesarealer for både liten og stor med lekeapparater, vannspeil og rikelig med tumleplass.