storoslo

Full produksjon på byggeplassen 

På Bekkestua bygger vi to prosjekter, Meglergården og Villa P. Produksjonen på byggeplass er fortiden i full gang og det er kun 2 leiligheter igjen i hvert prosjekt. Betonmast er valgt som entreprenør og bygger begge prosjektene.   

For Meglergården skal vi bygge 48 selveierleiligheter med god standard. I første etasje skal Coop Mega flytte inn i flotte, nye lokaler. Byggearbeidene godt i gang og hele eiendommen er gravd ut. Det pågår betongarbeider knyttet til støping av garasjekjeller i to nivåer og snart bygges 1.etg som skal romme en stor Coop Mega dagligvareforretning. Deretter fortsetter byggingen med leilighetene oppover i høyden og gårdsrommet over dagligvareforretningen.  

Meglergården har en forventet overlevering første halvår 2022. 


Villa P er et moderne utformet boligprosjekt, basert på gjennomtenkt bruk av klassiske fasadematerialer: tegl i sokkeletasjen kombinert med presist treverk i de øvre etasjene. Prosjektet består av totalt 20 leiligheter og byggingen er fortiden i full gang. Bygget er oppe i full høyde på fire etasjer og taket er tett. 

Villa P har en forventet overlevering første kvartal 2021.