storoslo
Logo

Her koker vi sammen et helt nytt
sted å bo, leve og drive butikk.


Linderud ligger i Bjerke bydel som er nord-øst i Oslo og har umiddelbar nærhet til Vollebekk og Hovinbyen. Eiendommen som tidligere huset Siemens hovedkontor består i dag av over 70 mål med eldre næringsbygg som skal transformeres til et spennende kombinasjonsprosjekt hvor det skal være attraktivt å bo, leve og virke.

-34

Type

Leiligheter

_Park

Kvailteter

Urbant og sentralt

_Squaremeters

Ant. enheter

800
_takeover

Est. salgsstart

Q3 2023

_Shopping

Næring m2

45 000

Området har kort gangavstand til t-banen som tar deg til Oslo sentrum/Jernbanetorget på 15 minutter. Skoler, barnehager, kjøpesenter og idrettsanlegg er ligger i umiddelbar nærhet.

Om prosjektet

Området har kort gangavstand til t-banen som tar deg til Oslo sentrum/Jernbanetorget på 15 minutter. Viktige funksjoner som skoler, barnehager, kjøpesenter og idrettsanlegg er ligger i umiddelbar nærhet, i tillegg er det kun 700 meter til markagrensen.

Målet med prosjektet er at det skal bli en lokal ressurs for alle som bor i bydelen, enten det er hjemmet ditt, arbeidsplassen din, hverdagens enkle gjøremål eller sosiale og meningsfylte aktiviteter som bidrar til et levende nærmiljø. Prosjektet ønsker å forene generasjoner, ny og gammel arkitektur, næringsliv og frivillighet, jobb og fritid, tradisjoner og innovasjon.

Det skal utvikles et mangfoldig tilbud av boliger, kontorlokaler, kommersielle og ikke-kommersielle møteplasser og ulike opplevelser gjennom arkitektur, aktører og aktiviteter. Her vil det være et godt og velfungerende byromsnettverk med attraktive byrom og tilrettelagte forbindelser som fremmer stedsidentiteten. Prosjektet har som mål å tilby alt du trenger i hverdagen.

Prosjektet har gode ambisjoner for klima og miljø og de nye byggene skal miljøsertifiseres etter BREEAM-standarden. Målet med sertifiseringen er å samordne de ulike aktørene i prosjektet og motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosjektet, fra tidlig fase frem til overlevert bygg.


Siste nytt

Hold deg oppdatert på dette prosjektet
 

Utforsk mer fra oss