storoslo

Salgsstart for Torghuset

12 leiligheter er allerede solgt under forhåndssalget og det er med stolthet vi nå legger ut Torghuset i markedet med prinsippet om førstemann til mølla.

Over 55% av leilighetene i Hagehuset er solgt, og på grunn av den store interessen for Gotaasalléen er Torghuset nå for salg. Alle de 142 leilighetene i prosjektet er nå lagt ut i markedet og 61 leiligheter er allerede solgt. Byggearbeidene for Hagehuset er godt i gang og vi er glade over den store interessen for prosjektet.

I Torghuset kan du velge mellom arealeffektive 1 og 2-roms, romslige 3-roms eller spennende 4-roms leiligheter. Alle leilighetene har egen privat uteplass og vi har lagt stor vekt på variasjon i planløsningene. I tillegg har alle leilighetene minimum 2,6m i takhøyde og enkelte leiligheter har takhøyde på hele 3,5m. På Torghusets toppetasje finner du en felles takterrasse som er et perfekt samlingssted for prosjektets beboere, og her har du muligheten til å skue ut over den fine utsikten over Jessheim.

På prosjektets nettside finner du alt du trenger av informasjon og du kan laste ned prospekt, prisliste og budskjema. Lurer du også på hvordan solforholdene blir kan du sjekke ut dette i boligvelgeren.

Vi har visninger hver tirsdag fra klokken 17-18 i vårt flotte visningslokale som ligger plassert foran bankbygget i Gotaasalléen 7. Om du ønsker privatvisning kan du ta kontakt med en av prosjektets meglere i Privatmegleren. Meglerne sitter bare 100 meter unna og visningssenteret.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat!