storoslo

Byggestart for Torghuset

Vi er veldig glade for at bygging er vedtatt og at spaden nå settes i jorda også for Torghuset. Det betyr at vi følger forventet fremdrift i prosjektet.
 
I skrivende stund har vi solgt 20 leiligheter i 2021, hvorav 4 ble solgt forrige uke. Dette er vi veldig godt fornøyd med! Totalt for Hagehuset og Torghuset har vi solgt hele 88 av 142 leiligheter. Solid Entreprenør er godt i gang med grunnarbeidene for Hagehuset og vi forventer at de første kan flytte inn allerede sommeren 2022. Leilighetene i Torghuset forventes overlevert i overgangen 2022/23.

I Gotaasalléen er det lagt stor vekt på gode og solide materialer, til glede for både beboere og Jessheim Sentrum.

Byggemetoden i et bygg som Gotaasalléen er komplisert, med mange sprang i fasaden, inntrappede balkonger/terrasser, store vindusflater, ingen overhengende balkonger osv. Dette er ikke et A4 bygg, som også er en av grunnene til at dette blir helt unikt på Jessheim.

Det krever et enormt fokus på detaljer i både planlegging og utførelse som vi i Stor-Oslo Eiendom vet at Solid Entreprenører er utrolig dyktige på. Solid Entreprenør legger sin stolthet i å overlevere boliger i den standarden som forventes av boligkjøperen. Og ikke minst at oppfølgningen er god i etterkant om det skulle dukke opp feil eller mangler etter at du har flyttet inn.