storoslo
Logo

Nye byboliger på Bragernes

I Farveriet bor du midt på Bragernes, med samme korte avstand til Torvet som til Drammens helt nye bydel ved fjorden. Her vil 83 varierte byboliger blåse liv i et historisk industrikvartal.

Der familien Skramstad bygget opp sin virksomhet gjennom generasjoner, skaper vi morgendagens hjem – vegg i vegg med datidens karakteristiske Drammenshus.

Den frodige bakhagen og de luftige takterrassene skaper ekstra pusterom. Bylivet utenfor gir deg tilgang på alt.

700 meter
SANDSTRAND

Rett oppi bakken
MILEVIS MED TURSTIER

På taket
LUFTIG LOUNGE

Når du vil bo midt i byen

Farveriet er for deg som vil ha gangavstand til alt, og som elsker valgmulighetene sentrumslivet byr på.

Her bor du en syv minutters rusletur fra Bragernes torg, og har like kort vei til Brakerøya stasjon. En togtur til Oslo tar kun en halv time.

Her har du porten til herlige Drammensmarka rett oppi bakken, og kan tusle ned til Bystranda i bare morgenkåpe.

Variert utvalg av leiligheter

De lekre leilighetene i Farveriet vil omkranse nesten hele kvartalet, med en frodig hage i midten. Her finner du alt fra smarte og effektive 2-roms til romslige 4-roms på toppen.

Felles for de 83 leilighetene er gode kvaliteter og smarte planløsninger, samt private balkonger eller markterrasser. Leilighetene vil leveres med 1-stavs parkett og vannbåren varme i oppholdsrom. Leilighetene vil variere fra 35 til 110 kvm. i størrelse.

150 år med industrihistorie

Det var rundt 1870 – under gjenoppbyggingen etter bybrannen i Drammen, at Henrich Grøn flyttet farverivirksomheten sin til Nedre Storgate 50. Farveriet hadde sin opprinnelse så langt tilbake som 1818, da med tilhold i Søren Lemmichs gate.

Hans J. Skramstad overtok virksomheten i 1883, og driften fortsatte under Skramstad-familien helt til 1995. Farveriet satte virkelig sitt preg på kvartalet, og hadde på det meste 2.500 kvm gulvareal og 65 ansatte.

Sommerkvelder på taket

Med attraktive kvaliteter fordelt på hele 970 kvm. vil de romslige takhagene i Farveriet bli herlige sosiale soner midt i det urbane bybildet. Et perfekt sted å nyte morgenkaffen mens sola står opp, eller samle naboer til lystig lag på varme sommerkvelder. Mellom byggene vil den grønne hagen være en skjermet oase med blant annet lekeplass, pergola og drivhus.

83 LEILIGHETER

2- TIL 4-ROMS

35 TIL 110 KVM.

Syv minutter fra den nye Fjordbyen

Spaden er allerede satt i jorda for det som skal bli en helt ny bydel langs Drammensfjorden, med nytt sykehus, 16.000 nye innbyggere og 16.000 nye arbeidsplasser. I sammenheng med at den nye bydelen vokser frem, oppgraderes også Brakerøya stasjon. I Farveriet bor du kun en syv minutters rusletur fra togstasjonen, sykehuset og den nye bydelen.

Meld interesse
 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med våre meglere

Logo


Utvikles av

Logo
Logo